Nola beweegkoffer

Nola Beweegkoffer
Onze kleine avonturiers hebben ontzettend veel te ontdekken. En met de Nola beweegkoffer wordt dit nog leuker! Dit Nola beweegkoffer zit boordevol beweegplezier voor kinderen van twee en drie jaar oud.

De Nola beweegkoffer gaat enkele dagen met het kind mee naar huis vanuit het kinderdagverblijf, peuteraanbod of de gastouder. Zo kan het kind thuis op zijn/haar gemak samen met ouders/verzorgers ontdekken wat het Nola beweegkoffer allemaal biedt. Zo vind je in de Nola beweegkoffer bijvoorbeeld dobbelsteenspelletjes, beweegkaarten en een prentenboekje. De kleine avonturiers leren hier niet alleen mee bewegen, maar leren ook nieuwe woorden en kleuren herkennen. 

Op de instructiekaart in de Nola beweegkoffer, staat een QR code. Als je deze scant, start een handige instructievideo, die je helpt bij het uitvoeren van de spelletjes. 

Iedere keer dat het kind heeft gespeeld met de Nola beweegkoffer, kan een mooie Nola sticker geplakt worden op de beloningskaart. 

Klaar met spelen? Dan gaat alles weer netjes volgens de instructies terug in het koffer, zodat ook de volgende avonturier weer veel beweegplezier kan hebben.

Externe video URL

Liever online nog eens rustig alles bekijken? Dat kan! Download hier de verschillende beweegkaarten, de spelletjes, de dobbelsteen of klik door naar de video’s van de oefeningen of de algemene instructievideo.

Veelgestelde vragen

Voor kinderen van 2 en 3 jaar oud die naar de opvang gaan bij een kinderdagverblijf, peuteraanbod of gastouder in gemeente Venlo.

Uw kind krijgt de Nola beweegkoffer mee naar huis vanuit de opvang. Zelf aanschaffen is niet mogelijk. 

De Nola beweegkoffer mag enkele dagen thuis worden gehouden. Vanuit de opvang worden verdere instructies gegeven. 

Dat kan zeker! Alle oefeningen, spellen, de dobbelsteen en de beweegkaarten zijn hier te downloaden.