Agenda

Bekijk hier wat er te doen is binnen de gemeente Venlo

5 resultaten | Filters wissen
IKS Dance battle
28 mei 2024

IKS Dancebattle

Agenda

Jaarlijks organiseert Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg de IKS Dance Battle voor leerlingen uit het speciaal (voortgezet) onderwijs. Dit project, genaamd 'Iedereen Kan Dansen', omvat niet alleen deze (...)

Afsluiting Damestoernooi
27 juni 2024

Afsluiting damestoernooi

Agenda

Elke jaar sluiten we onze dames sportactiviteiten op een leuke en gezellige manier af. Dit jaar kiezen we ervoor om de afsluiting te organiseren in de vorm van competities en enthousiaste wedstrijden (...)

Decoratief
22 maart tot en met 4 juli

Ik leer fietsen OGVO

Agenda

Ik leer fietsen is een project waarbij mensen (met een migratieachtergrond) leren fietsen en makkelijker kunnen participeren in de wijk. Hierbij wordt er gefocust op leerlingen van OGVO ISK (...)

Kano activiteit
13 juli 2024

Kano-activiteit voor ouders en kinderen

Agenda

In de zomerperiode wordt er een kano-activiteit georganiseerd voor ouders en kinderen. In spelvorm gaan ze samen deze activiteit beleven. Het belooft een heel avontuur te worden! Meer informatie volgt (...)

Gezond ontbijt
15 september 2024

Gezond ontbijt en presentatie over gezonde voeding

Agenda

Ieder jaar in december sluiten we het jaar af met het organiseren van een gezond ontbijt voor alle deelnemers van de Beweegpas. Daarnaast nodigen we een diëtist uit om het belang van gezonde voeding (...)