Nola Peuterwandel4daagse

Nola Peuterwandelvierdaagse

Externe video URL

Ieder jaar organiseren we in samenwerking met Stichting Venloop de Peuterwandel4daagse. Dit evenement wordt georganiseerd i.s.m. 24 peuteraanbod locaties in de gemeente Venlo en is bedoeld voor alle kinderen tussen de 2 en 4 jaar en hun ouder/verzorger.

Het doel is om kinderen tussen 2 en 4 jaar en hun ouder/verzorger in beweging te brengen. Daarnaast draagt het evenement bij aan de doorstroom naar de Avond4daagse die jaarlijks door de Venloop wordt georganiseerd.

Het achterliggende doel is om preventief aan gezondheid te werken en iedere peuter gelijke kansen te bieden! Meedoen en plezier beleven staan voorop!

Kinderen en ouders lopen 4 dagen op rij ongeveer een kilometer. Op de route komen ze verschillende beweegopdrachten tegen en bij de finish krijgen de kinderen een gezonde snack en fruitwater. De vierde dag wordt de laatste sticker verdiend en hebben ze een volle stickerkaart. Na het wandelen op dag 4 sluiten we af met een peuterparty waarbij een springkussen niet mag ontbreken.

Nieuw dit jaar is dat je dagelijks, aansluitend aan je werk (16.30-17.30u), kunt starten vanuit kinderboerderij Hagerhof. Ook blijft het mogelijk om vanuit een deelnemende opvanglocatie in de buurt te starten.

Bij dit evenement staat de ouderbetrokkenheid hoog in het vaandel! Kom gerust een keer kijken.

Heb jij vragen of wil jij met ons samenwerken. Dan kun je ons bereiken door een mail te sturen naar Anne Bijlmakers a.bijlmakers@venlo.nl

Anne Bijlmakers
Anne Bijlmakers