Stadspas

Stadspas
Iedereen moet kunnen sporten, ongeacht het inkomen. Het kan gebeuren dat iemand een laag inkomen heeft door bepaalde gebeurtenissen in het leven. Daarbij moet het mogelijk blijven voor kinderen en volwassenen om te kunnen sporten.

De meedoen-regeling op de stadspas neemt deze financiële drempel voor een deel weg. Meer informatie over het aanvragen van een stadspas vindt u op https://stadspas.venlo.nl/. Om te zien welke sportverenigingen of sportcentra bij uw buurt zijn aangesloten ziet u op https://stadspas.venlo.nl/aanbieders/. 

Let op: sinds 1 januari 2024 is er een nieuwe stadspas in gebruik. Dit betekent dat we bezig zijn om alle aanbieders van 2023 opnieuw partner te maken voor de stadspas 2024. Het kan dus zijn dat in het begin het aanbod in jouw buurt nog beperkt is. Er wordt hard gewerkt om dit aanbod uit te breiden. Wilt u aanbieder worden van de stadspas? Lees hieronder hoe dat in z’n werk gaat.

Aanbieder worden van de stadspas?

Word ook partner en accepteer Stadspas Venlo als betaalmiddel. Dat betekent niet alleen extra inkomens, maar ook de mogelijkheid om uw maatschappelijke betrokkenheid te laten zien. Meer informatie vindt u op https://stadspas.venlo.nl/word-stadspas-venlo-partner/.